Sexta-feira, 9/12/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
No Data

3 herë nëna ,1 herë babai ! Fe madhështore ! E drejta e nënës (gruas)

3 herë nëna ,1 herë babai ! Fe madhështore ! E drejta e nënës (gruas)

 

3 herë nëna ,1 herë babai ! Fe madhështore ! E drejta e nënës (gruas)

Transmetojnë Buhariu dhe Muslimi nga Ebu Hurejreja i cili thotë: Erdhi një njeri tek i Dërguari i Allahut dhe i tha: “O i Dërguari i Allahut, cili është njeriu më i denjë për sjellje të mirë ndaj tij? Ai iu përgjigj: Nëna jote. Tha: pastaj cili? U përgjiigj: Nëna jote. Tha: pastaj? U përgjigj: Nëna jote . Ai tha përsëri: pastaj? Pejgamberi u përgjigj: Babai yt.