Quinta-feira, 6/5/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

20 keshilla per nje martese te lumtur

20 keshilla per nje martese te lumtur

 

 1. I thoni njëri-tjetrit se e doni.
 2. Asnjëherë mos u hidhëroni në të njëjtën kohë.
 3. Nëse e keni patjetër të kritikoni, bëjeni atë me dashuri.
 4. Asnjëherë mos i përmendni gabimet e vjetra.
 5. Asnjëherë mos shkoni të fleni pa zgjidhur problemin.
 6. Më mirë të leni krejt dynjallëkun se sa njëri-tjetrin.
 7. Falni namaz (vullnetar) së bashku të paktën një herë në ditë.
 8. Dijeni se pas çdo bashkëshorti të suksesshëm qëndron partneri i tij i stërlodhur.
 9. Dijeni se për grindje duhen dy vetë.
 10. Kur të gaboni, pranojeni gabimin.

 1. Së paku njëherë në ditë i thoni partnerit diçka të mirë apo i bëni ndonjë kompliment.
 2. Mos shkoni në krevat më vonë se dhjetë minuta pas partnerit tuaj.
 3. Dëgjojeni kur partneri juaj flet.
 4. Mbajeni mend se shoku juaj bashkëshortor është më i rëndësishëm se televizori, lojrat, videot etj.
 5. Vini re kostumin e ri apo frizurën e re të partnerit tuaj.
 6. Mbani mend përvjetoret.
 7. Falënderoni partnerin tuaj për dhuratat që ua bën apo për mundin që jep për ju.
 8. Kush çohet i fundit, rregullon krevatin.

    19.Vini re kur shoku juaj bashkëshortor është i lodhur dhe bëni diçka në lidhje me këtë gjë.

 1. Asnjëherë mos e dorëzoni partnerin tuaj, as mos e kritikoni publikisht.

    Marrë nga libri “Fshehtësia e një martese të lumtur”

(Visited 204 times, 1 visits today)
Top