Sábado, 24/8/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

2 këshilla të arta nga Hasan el-Basriu

2 këshilla të arta nga Hasan el-Basriu

“Njeriu është mohues i madh i mirësive të Zotit të tij” (Adijat: 6)

Hasen Basriu thotë: Është ai që e qorton shumë Zotin e tij, numëron fatkeqësitë dhe i harron mirësitë.

Hasan el-Basriu (Allahu e mëshiroftë!) ka thënë:

Kërkoni falje Allahut kur ju jeni në shtëpitë tuaja dhe kudo që shkoni, në në rrugë, në treg e në çdo ndejë; pra, kudo që jeni! Ngase, ju nuk e dini se ku zbret mëshira e Allahut.

(Visited 38 times, 1 visits today)
Top