Domingo, 25/9/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Çfarë ndodh gjatë një minuti në internet?

Çfarë ndodh gjatë një minuti në internet?

internetMë shmë se 204 milionë emaile janë dërgohen çdo minutë, ndërsa 47 mijë aplikacione janë shkarkuar. Sipas një studimi të Intel, 20 milionë foto, dhe 6 milionë faqe në Facebook shihen për një minutë, ndërsa në YouTube shihen 1.3 milionë video.

“Ajo çfarë shumë njerëz nuk  shohin është rritja e tmerrshme e përdorimit të internetit në celular, i cili ndikon në sasinë e të dhënave të trafikut në rrjet”, thotë një përfaqësuese e Intel. /albeu.com/

(Visited 95 times, 1 visits today)