Sábado, 1/10/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Samsung 4

Samsung 4

samsung 4Të enjten Samsung njoftoi se telefoni i ri Galaxy S4 vjen më funksionin e përkthimit në çast.

Galaxy S4 përfshin funksionin e Samsung “STranslator,” i cili ju lejon të përktheni menjëherë emailet apo mesazhet, me shkrim ose përkthim me zë. Funksioni mund ta kryejë përkthimin e gjuhëve nga me zë-në-tekst dhe nga tekst-në-zë.

Të enjten në Nju Jork, shefi ekzekutiv i Samsung JK Shin vlerësoi funksion në skenë, duke thënë se ai do të lidhë përdoruesit me miqtë e tyre pa një pengesë gjuhësore. Më vonë në skenë, aktorët demonstruan një udhëtar, që fliste anglisht në Kinë duke marrë udhëzime të përkthyera në çast nga një njeri që fliste gjuhën kineze, shkruan portali krokodili.com.

STranslator kupton nëntë gjuhë, përfshirë frëngjishten, spanjishten, gjermanishten, italishten, portugalishten braziliane, gjuhën kineze, japonishten ose 10 gjuhë (së bashku me anglishten amerikane).Edhe në qoftë se jeni pa një lidhje interneti, telefoni ka 3.000 fjalë të dobishme në program, kështu që nuk do të humbisni në përkthim.

Burimi:/albeu./

(Visited 117 times, 1 visits today)