Segunda-feira, 27/3/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
No Data

13 THËNIET MË TË NJOHURA TË DR. IBRAHIM FEKIUT

13 THËNIET MË TË NJOHURA TË DR. IBRAHIM FEKIUT

number-131
1. Zgjohu në mëngjes duke qenë i lumtur dhe optimist!
2. Kujdesu që buzëqeshja tërheqëse të jetë përherë në fytyrën tënde!
3. Paraprijua njerëzve me selam dhe përshëndetje!
4. Bëhu i vëmendshëm, i kujdesshëm!
5. Thirri njerëzit me emrat e tyre!
6. Trajtoje secilin njeri sikur të jetë më i rëndësishmi në këtë planet!
7. Fillo me lajka por mos e tepro (le të ngelë gjithçka në kuadër të mirësjelljes)!
8. Befasoje me surpriza të mira shokun e jetës!
9. Ata që i do, përqafoji!
10. Bëhu shkak që dikush të buzëqesh çdo ditë!
11. Jep – ndihmo të tjerët çdoherë!
12. Fali të tjerët!
13. Le të jenë shprehjet më të përdorura në fjalorin tënd: “Ju lutem!”, “Faleminderit!” Dhe mos harro që çdo moment të jetës sate të llogarisësh si të fundit, ngase, mund të jetë edhe i fundit. Jeto me besim, shpresë, dashuri, sakrificë. Çmoje jetën!