Segunda-feira, 23/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

13 Dobitë e livandos, bima e qetësimit

13 Dobitë e livandos, bima e qetësimit

LIVANDO:
1. E dobishme në veçanti për pastrimin e mëlçisë.
2. Mbyt mikrobet.
3. Është qetësues, ndihmon ndaj pagjumësisë.
4. Mënjanon refeleksin e vjelljes (përzierjes së stomakut).
5. Zvogëlon problemet reumatike.
6. Lehtëson tretjen.
7. Largon gazrat e stomakut dhe zorrëve.
8. Aroma e livandos i jep trupit freski dhe energji.
9. Është diuretike (Nxit urinimin).
10. Është e dobishme në migrenë.
11. Është e mirë për të sëmurët me temperaturë të lartë.
12. Efektive në dhimbjet e kokës si pasojë e stresit.
13. Qetësues në raste nervozizmi ekstrem si pasojë e depresionit.

(Visited 746 times, 1 visits today)