Quinta-feira, 28/1/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

12 këshilla me të cilat do t’i nxisni njerëzit në mënyren tuaj të të menduarit

12 këshilla me të cilat do t’i nxisni njerëzit në mënyren tuaj të të menduarit

21484_1666903273579604_3592295411815771155_n

Dymbëdhjetë këshilla me të cilat do t’i nxisni njerëzit në mënyren tuaj të të menduarit.

1. A dëshironi që nga fjalosjet të dilni fitimtar, mundohuni t’i ikni.
2. Respektojeni mendimin e të tjerëve .
Kurrë mos i thoni njeriut se nuk ka të drejtë.
3. Nëse nuk keni të drejtë, pranojeni këtë zëshëm dhe pahamendje.
4. Qasjuni njeriut si shok.

5.Mundohuni që në fillim të bisedës të fitoni sa më shumë përgjigje pohuese.
6. Fjalën kryesore mundohuni t’ia lini bashkëbiseduesit.
7. Zgjojeni në njeriun ndjenjën se ideja është e tij.
8. Përpiquni që gjërat t’i vështroni me sytë e njerëzve të tjerë.
9. Bashkëndjeni me dëshirat dhe mendimet e të tjerëve.
10. Thirruni në fisnikërinë dhe ndershmërinë e njerëzve.

11. Shprehni mendimet në mënyrë të gjallë dhe dramatike.

12. Nxisni në njerëz dëshirën për të bërë gara.

(Visited 80 times, 1 visits today)
Top