Terça-feira, 9/3/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

12 Dobite kryesore te misvakut

12 Dobite kryesore te misvakut

1. Misvaku e forcon mishin e dhëmbëve dhe parandalon prishjen e dhëmbëve!
2. Misvaku ndihmon në eleminimin e dhembjeve të dhëmbit si dhe parandalon rritjen e mëtejme të prishjes!
3. Misvaku i jep gojes erë të këndshme!
4. Misvaku është ilaç për sëmundje!
5. Misvaku eliminon aromën e pakëndëshme dhe përmirëson shqisën e shijimit!
6. Misvaku përmirëson të mbajturit mend!
7. Misvaku është ilaç për kokëdhembjet.
8. Misvaku krijon shkëlqim në fytyrën e atij që vazhdimisht e përdor atë!
9. Misvaku ndihmon dhembet te shkelqejne!
10. Misvaku përmirëson shikimin!
11. Misvaku e ndihmon tretjen!
12. Misvaku e qartëson zërin! etj…

 

 

(Visited 59 times, 1 visits today)
Top