Sábado, 24/8/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

102 vjet me shëndet të plotë psikofizik ! Si ka ndodhur kjo?

102 vjet me shëndet të plotë psikofizik ! Si ka ndodhur kjo?

Tregojnë librat e historisë Islame se Kadiu dhe fekihu Taberi ka jetuar 102 vjet (348-450 h.) me shëndet të plotë psikofizik, andaj e kanë pyetur si ka ndodh kjo? Është përgjigjur duke thënë: i kemi ruajtur gjymtyrët tona nga gjynahu kur ishim të ri e na i ruajti Allahu tani në pleqëri.

(Visited 188 times, 1 visits today)
Top