Quinta-feira, 30/6/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

10 SHENJA TE SIHIRBAZEVE

10 SHENJA TE SIHIRBAZEVE

DISA SHENJA TE SIHIRBAZEVE:

1.Urdherojne te semurin te there kurban,per shembull dash,ose gjel te zi dhe pastaj te lyhet me gjakun e tyre.

2.Lidhin nyje duke lexuar fjale te pakuptimta dhe shkrujne hajmali me tekste te pakuptimta.Per ta mbuluar sihrin e tyre,ata ndoshta lexojne dhe shruajne disa ajete.

3.Pretendojne se e dine te kaluaren dhe te ardhemen.

4.Shpeshhere vendin ku e bejne sherimin eshet erresire.

5.Kerkojne qe tu lutesh disa shejtaneve me emrat e tyre dhe te ofrosh dicka per ta.

6.Bejne mekate(nuk falen,vetmohen me gra,degjojne muzike etj…)

7.Urdherojne te marresh fryme prej tymrave te ndryshem dhe te rrotullohesh rreth shtepis se tyre.
8.Pyesin per emrin e personit dhe per emrin e nenes se tij.
9.I japin te semurit disa letra,kerkojt prej tij ti djege dhe te marre fryme nga tymi i tyre.
10.Prej te semurit kerkojne disa rroba,qime te trupit ,fotografin e tij etj.

(Visited 176 times, 1 visits today)