Domingo, 5/4/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

10 POROSITË PËR RAPORTET ME NJERËZ

10 POROSITË PËR RAPORTET ME NJERËZ
10 POROSITË PËR RAPORTET ME NJERËZ
1. Fol me njerëzit
2. Buzëqeshu njerëzve
3. Thirri ata me emrat e tyre
4. Bëhu i dashur dhe bashkëpunëtor
5. Bëhu i sinqertë
6. Interesohu sinqerisht për njerëzit
7. Lëvdoji me fisnikëri
8. Ruaji ndjenjat e njerëzve
9. Çmoji mendimet e tyre
10. Tregohu i gatshëm për t’i ndihmuar
(Visited 76 times, 1 visits today)
Top