Sábado, 22/1/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

10 MOMENTET MË TË BUKURA NË JETËN E NJERIUT

10 MOMENTET MË TË BUKURA NË JETËN E NJERIUT

DHJETË MOMENTET MË TË BUKURA NË JETËN E NJERIUT

 1. Kur është në sexhde dhe e ndjen se është afër Allahut.
  2. Kur e përfundon provimin e tij të fundit.
  3. Kur zgjohet nga gjumi dhe e sheh se e ka mundësinë edhe disa minuta shtesë të flenë.
  4. Kur e pranon një thirrje nga personi që është përmalluar për të.
  5. Kur e shikon personin që e do dhe e gjen se edhe ai shikon në të.
  6. Kur takohet me shokët e vjetër përsëri dhe e ndjen se asgjë s’ka ndryshuar.
  7. Kur i prek gishtat e fëmijës së porsalindur.
  8. Kur e pranon një thirrje apo letër të shkruar nga personi që e do dhe në ato momente është i vetëm.
  9. Kur ecën natën, në rrugë të qetë, dhe i rikujton momentet më të bukura të jetës së tij.
  10. Kur e ndjen se ka njeri që me të vërtetë përkujdeset për çështjet e tij.
  Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 253 times, 1 visits today)
Top