Domingo, 1/8/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

10 ilacet e shpirtit dhe trupit

10 ilacet e shpirtit dhe trupit

fara e zeze

1. Rrezet e diellit.

2. Pirja e ujit.

3. Gjumi i mjaftueshëm.

4. Ajri i pastër.

5. Të ecurit.

6. Ushqimi i shëndetshëm.

7. Kurani Fisnik .. ai është ushqim për shpirtin, s’ka jetë për shpirtin pa të.

8. Mjalti.

9. Fara e zezë (Habetu Seuda).

10. Mendimi i mirë dhe largimi nga të menduarit e keq dhe të lig.

Nga arabishtja: Irfan Jahiu

kurani

(Visited 256 times, 1 visits today)
Tags:
Top