Sexta-feira, 17/9/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

10 gjëra për të cilat mund të pendohesh në të ardhmen

10 gjëra për të cilat mund të pendohesh në të ardhmen
  1. Synimin për të kënaqur të gjithë
  2. Dhënia hapësirë të tjerëve për të të formësuar ëndrrat tua (bindjet, idetë, konceptet)
  3. Shoqërimi me njerëzit me qasje, ide dhe veprime negative
  4. Egoizmi dhe narcizmi (pëlqimi i vetvetes)
  5. Shmangia nga ndryshimi dhe zhvillmi
  6. Dorëzimi para vështirësive
  7. Bërja e çdo gjëje në jetën tënde vetëm, pa ndihmën dhe këshillat e askujt
  8. Pajtimi me më pak se që e meriton
  9. Shtyrja e gjërave për më vonë, sikur ditët për ty nuk do të mbarojnë kurrë
  10. Përtacia dhe shpresa e rreme

 

Burimi: http://www.gadyd.com/2013/11/10-10_24.html
Përshtati në shqip (version i shkurtuar): SEDAT ISLAMI

(Visited 161 times, 1 visits today)
Tags:
Top