Quinta-feira, 20/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

10 cilësime të babait të drejtë

10 cilësime të babait të drejtë

“Babai i drejtë!”

(10 cilësime të babait të drejtë)

1. Babai i drejtë. (Kehf, 82)
2. Babai i drejtë, interesohet për pasardhësit që të jenë të drejtuar mirë. (Bekare, 133)
3. Babai i drejtë shqetësohet pë fitnet dhe devijimet, andaj lutet. (Aliimran, 38)
4. Babai i drejtë, nuk lodhet ne lutje për pasardhësit. (Hud, 42)
5. Babai i drejtë, dialogon me fëmijët. (Jusuf, 4)
6. Babai i drejtë, mbjellë optimizëm tek fëmijët. (Jusuf, 6)
7. Babai i drejtë, pranon mendimin e fëmijëve. (JUsuf, 13)
8. Babai i drejtë, interesohet për interesat e fëmijëve. (Jusuf, 67)
9. Babai i drejtë, pyet për fëmijët përderisa ata janë jashtë shtëpie. (Jusuf, 87)
10. Babai i drejtë, zë vendin numër një në shtëpi. (Jusuf, 96)

Ulvi Fejzullahu

(Visited 49 times, 1 visits today)
Top