Quarta-feira’, 18/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

10 aspekte të bukura të një muslimaneje ideale

10 aspekte të bukura të një muslimaneje ideale

10 aspekte të bukura të një muslimaneje ideale:

1. Bindja e saj ndaj Krijuesit.
2. Modestia – Turpshmëria e saj.
3. Bukuria e saj.
4. Intelekti i saj.
5. Sinqeriteti i saj.
6. Ndëgjueshmëria e saj.
7. Durimi i saj.
8. Gatimi i saj.
9. Sjelljet e mira.
10. Të kënaqurit e saj me Rizkun: Asnjë njeri nuk dëshiron që pranë vetës të ketë një grua e cila vazhdimisht ankohet në lidhje me atë se sa pak bashkëshorti i saj fiton, ose se sa të pasur shoket e tij janë.

Një muslimane e mirë është ajo e cila i falënderohet Allahut për ato me të cilat Ai e ka bekuar atë, dhe ajo është falënderuese ndaj bashkëshortit të saj për ato që ai e furnizon atë (e pajise)

(Visited 361 times, 1 visits today)