Quarta-feira’, 18/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

‪Shumica e gjunaheve na vijnë nga tre gjymtyrë:‬

‪Shumica e gjunaheve na vijnë nga tre gjymtyrë:‬

‪Shumica e gjunaheve na vijnë nga tre gjymtyrë:‬
‪Syri‬
‪Veshi‬
‪Gjuha‬
‪Andaj ishte prej lutjeve të Pejgamberit ﷺ:‬
‪“O Allah! Kërkoj strehim te Ti nga sherri i dëgjimit tim, sherri i shikimit tim dhe sherri i gjuhës sime…”.‬
‪Kush rregullisht e thotë këtë lutje i mjafton, mbrohet dhe është i udhëzuar!‬

Hoxhë Bekir Halimi

 

(Visited 1,172 times, 1 visits today)