Domingo, 25/9/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

?A e dini? se në shumicën e supermarketave ndodh kjo?

?A e dini? se në shumicën e supermarketave ndodh kjo?

?A e dini? se në shumicën e supermarketave  vendoset buka, qumshti dhe gjërat e tjera ushqimore në vendet më të largëta, me qëllim që konsumatori të kalojë pran pjesës më të madhe të produkteve para se të arrijë te produkti i duhur.

Kjo formë është treguar e suksesshme në nxitjen e konsumatorit që të blej gjëra dhe të bëj shpenzime të paplanifikuara.

(Visited 123 times, 1 visits today)