Wednesday, 21/11/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Xhenxhefili kundër vjelljesXhenxhefili kundër vjelljes

xhenxhefili

Më i miri kundër të vjellës- xhenxhefili

Kur keni ndjenjë për vjellje, xhenxhefili është mjaft i dobishëm. Ekspertët mendojnë se xhenxhefili bllokon sinjalet në tru, të cilët nxisin vjelljen dhe zbrazjen e përmbajtjes së lukthit dhe kështu ju çlirojnë nga ndjenja për vjellje.