Monday, 10/12/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

(Video/audio) Rukje kunder semundjeve dhe syrit te keq(Video/audio) Rukje kunder semundjeve dhe syrit te keq

Nese jeni ne stres te vazhdueshem …
Nese jeni ne  depresion te pasherueshem …
Nese jeni person qe ju godasen fatkeqesite dhe semundjet ne trupi tend.
Degjoje kete rukje cdo dite …
Nese dyshoni qe keni sy te keq apo hased ne trupin tuaj …