Friday, 26/5/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

VIDEO: Pamjet e para të Mursit


VIDEO: Pamjet e para të Mursit


mursi egjipt

Televizioni shtetëror egjiptian ka transmetuar pamjet e Presidentit Muhamed Mursi duke dalur nga një gjykatë e Kajros, ku ai ishte në gjyq me akuza për nxitje të dhunës.

Kjo ishte paraqitja e parë publike e Mursisë pasi ai u arrestua nga ushtria më 3 korrik pas komploteve masive kundër qeverisjes të tij.

Videoja e paraqiti Mursin e veshur në një kostum të errët, i cili dilte nga një furgon i bardhë dhe i rrethuar nga forcat e sigurisë. Nuk ka zë që shoqëron pamjet. Gjyqi i tij është shtyrë për 8 janar. /mesazhi/

Një shkrim tjetër i dobishëm  Nje Kuran i vjetër që 1200 u gjet në një xhami në Turqi

Categories

Archives