Monday, 23/10/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Video-audio rukje për inteligjencë,dituri dhe edukim

Video-audio rukje për inteligjencë,dituri dhe edukim

Video-audio rukje për inteligjencë,dituri dhe edukim

(kundër mësyshit,hasedit dhe sihrit )

Dëgjoje çdo ditë me kufje.

RUQYA | TREATMENT AUDIO | EVIL EYE/ BLACK MAGIC ON INTELLIGENCE, KNOWLEDGE & EDUCATION

This Roqya audio is used to treat people who have been afflicted with evil eye or black magic due to their intelligence, knowledge or studies (Islamic and/or academic). Due to this affliction people who were once very smart and good at studying and learning, now find it extremely hard to focus and learn.

Një shkrim tjetër i dobishëm  Me dëgjim Kurani mund t'a lësh duhanin ?

Categories

Archives