Thursday, 17/1/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Vetitë shëruese të farave të mbretërveVetitë shëruese të farave të mbretërve

Vetitë shëruese të farave të mbretërve:

Forcon shikimin.

Pastron zorrët dhe stomakun.

Rrit aftësinë seksuale

Pastron gjakun.

 Kundër magjisë.

Kundër syrit të keq.

Kundër shkeljes së xhindit.

Kundër depresionit,stresit,mërzitjes dhe lodhjes

 Kundër gjëndjes së keqe mendore.