Thursday, 17/1/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Vërtet, Iblisi qëndron përpara tejeVërtet, Iblisi qëndron përpara teje

“Vërtet, Iblisi qëndron përpara teje; vetja në të djathtën tënde; epshi në të majtën tënde; dynjaja pas teje; gjymtyrët rreth teje; i Plotfuqishmi sipër teje. Iblisi të fton për në epsh, dynjaja të fton në zgjedhjen e saj në dëm të ahiretit, gjymtyrët të ftojnë për në mëkate dhe i Plotfuqishmi të fton për në xhennet dhe falje.”

Ebu Bekër es Sidik