Saturday, 16/2/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Vendosni nje pike mjalte ne kerthize dhe shihni cfare i ndodh trupitVendosni nje pike mjalte ne kerthize dhe shihni cfare i ndodh trupit

Vendosja e një pike mjalti para gjumit në kërthize (dhe nëse dëshiron i shton një pikë zenxhebil) duke e izoluar me një likoplast për të evituar fërkimin me rrobat, mund të sheroje deri në 35 sëmundje, siç janë presioni i lartë dhe i ulët i gjakut, dhembjet në të gjitha pjesët e trupit, kapsllëku, diarreja, dhembjet e barkut, ngërçet e barkut, fryrjet e barkut etj.

Trajtimi duhet të përdoret 7 ditë, një herë në ditë para gjumit. Gjithashtu për sëmundjet e barkut mund të përdoret çdo herë kur keni nevojë./gatuajshendetshem.com/