Sunday, 26/3/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Vazhdohet paraburgimi i ish shefit të kundërzbulimit të Maqedonisë


Vazhdohet paraburgimi i ish shefit të kundërzbulimit të Maqedonisë


Sipas aktakuzës, katër persona janë të dyshuar për krim të organizuar gjatë shitjes së një toke shtetërore

 

kunderzbulimit

Gjykata Themelore Shkupi 1 u caktoi katër personave të akuzuar në për rastin “Agent” edhe një muaj tjetër masë paraburgimi.Mes tyre është dhe ish shefi i Shërbimit për siguri shtetërore, Slobodan Bogoevski.

Vendimi i Këshillit të gjykatës ka të bëjë edhe për avokatët e akuzuar  Vasko Tomanoviq dhe Vlladimit Peshlikoski. Sipas aktakuzës, ata janë të dyshuar për krim të organizuar gjatë shitjes së një toke shtetërore.  Procesi është në vijim thonë nga Gjykata Themelore Shkupi 1.

Një shkrim tjetër i dobishëm  Tërmet në Shkup, epiqendra në lagjen Marino

Categories

Archives