Wednesday, 16/1/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Vaska për foshnjaVaska për foshnja

bliri
Vaska për foshnja

Në një liter uji të vluar i shtoni tre grushte të luleve të blirit dhe i zieni në temperaturë të ulët, dy deri në tre minuta.më pas e filtroni dhe e qitni në vaskën me ujë para larjes. Kjo vaskë i qetëson foshnjat dhe fëmijët si dhe u ndihmon që të bien më lehtë në gjumë.