Saturday, 15/12/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Vaj i farave të rrushitVaj i farave të rrushit

vaj rushi

Vaj i farave të rrushitPërfitimet;

Antioksidsant shumë i fortë. Rrit nivelin e kolesterolit të mirë

HDL dhe zvogëlon n?velin e kolesterolit të keq LDL. Është burim i

shkëlqyeshëm i vitaminës E dhe vajrave esenciale(omega-3, 6, 9).

Përdoret në raste të infalamacionit të pankreasit(pankreatitis), dhe trajtimin e shtypjes

së lartë gjakut.

Tags: