Thursday, 19/10/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ushtrime per shpatullat

Ushtrime per shpatullat

Ushtrime per shpatullat dhe krahet ,sidomos per ata qe kalojne pjesen me te madhe te kohes perpara kompiuterit.

Mos pertoni ,dedikoni vetem 5 minuta kohe pas kohe

Një shkrim tjetër i dobishëm  Prindër, nëse nuk doni që fëmijët tuaj të jenë të paedukatë, atëherë duhet të ndaloni së bëri këto 5 gabime

Categories

Archives