Wednesday, 4/5/2016 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ushtrime per shpatullat

Ushtrime per shpatullat dhe krahet ,sidomos per ata qe kalojne pjesen me te madhe te kohes perpara kompiuterit.

Mos pertoni ,dedikoni vetem 5 minuta kohe pas kohe

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Puberteti dhe shenjat e tij

Archives

Categories