Thursday, 19/10/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ushtria serbe – Kfor 4:1

Ushtria serbe – Kfor 4:1

Pjestarët e ushtrisë së Serbisë dhe ushtarët e KFOR kanë luajtur një ndeshje futbolli në bazën ushtarake “Jug” në Cepotin të Bujanocit.

ushtria serbe

Në këtë ndeshje miqësore kanë marrë pjesë edhe kryeshefi i shtabit gjeneral të ushtrisë serbe Ljubisha Dikoviq dhe komandantin e forcave ndërkombëtare, gjeneralin Folker Hauber.

Ushtria Serbe fitoi ndeshjen me rezultat 4:1. /presheva/

Një shkrim tjetër i dobishëm  Në stacionin hekurudhor në Preshevë kapen 13 emigrant nga Siria

Categories

Archives