Wednesday, 18/10/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Ushqimet që zhbllokojnë arteriet

Ushqimet që zhbllokojnë arteriet

Nëse nuk i keni arteriet e pastra, në to mund të krijohen pllakëza që do t’i bllokojnë dhe do të vijë deri te pengimi i qarkullimit të gjakut.

Konsumimi i ushqimeve të shëndetshme ndikon që arteriet tuaja të jenë gjithmonë të pastra.

Këto ushqime duhen konsumuar nëse nuk dëshironi të keni probleme me arteriet:

-Hudhrat

-Shega

-Salmoni

-Shafrani

-Vaji i ullirit./Mesazhi/

Një shkrim tjetër i dobishëm  Shtimi i përditshëm i Alkoolizmit

Categories

Archives