Tuesday, 28/3/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Urimi me rastin e Festës së Kurban Bajramit


Urimi me rastin e Festës së Kurban Bajramit


shefqet

Të nderuar muslimanë, vëllezër e motra!

Ditët kaluan shumë shpejt nga festa e kaluar, ashtu siç kalon edhe vet jeta, dhe ja tani gjendemi në prag të festës sonë të dytë vjetore Kurban Bajramit.

Më lejoni që më këtë rast t’ju uroj të gjithë juve, vëllezër e motra, kudo që jeni në Kosovë, në trojet shqiptare apo në mërgatë, festën e bekuar të Kurban Bajramit duke ju dëshiruar begati, sukses dhe çdo të mirë në familje e në jetë!

Allahu ua pranoftë lutjet, ibadetet dhe adhurimet e Dhul-Hixhes, si dhe kurbanat e sakrifikuar vetëm për hir të Tij.

Gëzuar! Qofshi të lumtur në këtë botë e të shpëtuar në botën tjetër.

Me respekt,

Vëllai i juaj Dr. Shefqet Krasniqi

Një shkrim tjetër i dobishëm  GRUAJA QË E FEJOI BURRIN E SAJ NGA ZOTI I SAJ

Categories

Archives