Sexta-feira, 22/2/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Urime muaji i shenjët i RamazanitUrime muaji i shenjët i Ramazanit

Urime muaji i shenjët i Ramazanit për të gjithë agjëruesit sakrifikues!

Pejgamberi alejhi we selam ka thënë:

“Kur vjen nata e parë e ramazanit, u vihen pranga djajve dhe xhindeve. Mbyllen portat e xhehenemit derisa nuk i mbetet asnjë portë e hapur. Çelen dyert e xhenetit, derisa nuk i mbetet asnjë derë e mbyllur. Një thirrës u bën thirrje duke thënë: o kërkues i mirësisë! Eja dhe dil përpara. O kërkues i ligësisë! Ndalu. Mjaft shpirtra çlirohen nga zjarri për hir të Allahut dhe kjo ndodh në çdo natë të ramazanit!