Wednesday, 18/10/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Urgjente! Urgjente! Urgjente! Thirje nga Hoxhe Elvis Naci

Urgjente! Urgjente! Urgjente! Thirje nga Hoxhe Elvis Naci

Urgjente! Urgjente! Urgjente!
Ju lutem Ju lutem Shpërndajeni!
Te bëhemi të gjithë bashkë për këtë rast që prek çdo zemër…
Banka Credins
Llogaria Fondacioni “Firdeus”
Euro: AL 76 2121 1573 0000 0000 0088 3481
USD : AL 33 2121 1573 0000 0000 0088 3479
Lekë : AL 60 2121 1573 0000 0000 0088 3478
SWIFT CODE: CDISALTRXXX

Urgjente! Urgjente! Urgjente!Ju lutem Ju lutem Shpërndajeni! 😢Te bëhemi të gjithë bashkë për këtë rast dhe 9 raste te tjera që prekin çdo zemër…Banka CredinsLlogaria Fondacioni "Firdeus"Euro: AL 76 2121 1573 0000 0000 0088 3481 USD : AL 33 2121 1573 0000 0000 0088 3479Lekë : AL 60 2121 1573 0000 0000 0088 3478SWIFT CODE: CDISALTRXXX

Posted by Elvis Naçi on Dienstag, 10. Oktober 2017

Një shkrim tjetër i dobishëm  Keqtrajton babain se nuk e linte të mbillte hashash

Categories

Archives