Sexta-feira, 22/3/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Unë kurrë nuk kam pasur ndonjë të mirë prej tejeUnë kurrë nuk kam pasur ndonjë të mirë prej teje

Ibn Abbasi r.a. tregon se Pejgamberi (a.s.) ka thënë: “M’u paraqit zjarri i Xhehenemit dhe (pashë) se shumica e banorëve të tij ishin gra mohuese.” E pyetën: “A kishin mohuar Allahun?” Ai u përgjigj: “Ato kishin mohuar bashkëshortët (sakrificat e tyre) dhe ishin mosmirënjohëse për mirësitë e nderimin që u ishte bërë. Nëse ti e trajton mirë vazhdimisht ndonjërën prej tyre (grave mohuese) dhe, në një çast, ajo sheh te ti diçka(që s’i pëlqen), ajo thotë: “Unë kurrë nuk kam pasur ndonjë të mirë prej teje.” Buhariu

(Visited 1 times, 1 visits today)