Wednesday, 16/1/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Unë jam i paditurUnë jam i paditur

libri

Kurrë mos të mendoni se tashmë i dini të gjitha. Dhe sado lart që t’ju çmojnë gjithnjë gjeni burrërinë t’i thoni vetes: unë jam i paditur. Mos e lini krenarinë t’ju pushtojë. Për shkak të saj do të këmbëngulni atëhere kur duhet të merreni vesh, do të hiqni nga një këshillë e dobishme dhe nga ndihma miqësore, do të humbisni masën e objektivitetit !!