Monday, 22/10/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Uji i ngrohtë me limonUji i ngrohtë me limon

uji i ngrohtë me limon1

Uji i ngrohtë me limon do të ndikojë drejtpërdrejt në dobësim, ai do ta përmirësojë funksionimin e metabolizmit, që është pjesë e rëndësishme e arritjes dhe mbajtjes së një peshe të shëndetshme të trupit.

 

nutrologia Alissa Rumsey