Saturday, 20/10/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ujë i pamjaftueshëm dhe pasojatUjë i pamjaftueshëm dhe pasojat

uji1

Ujë i pamjaftueshëm dhe pasojat

 

Nëse nuk pini sasinë e duhur të ujit për të plotësuar nevojat tuaja trupore ju mund të keni këto pasoja:

 

Probleme tretjeje

Lëkure të thate dhe zë të ngjirur

Ngadalësim të organeve trupore

Probleme me mbajtjen e ujit

Dhimbje muskujsh

Dhimbje kyçesh

Rritje e toksinave (helmeve) në trup

Metabolizëm i dobët i yndyrave të trupit

Dhjamë të tepërt

Muskuj të dobët dhe formë të keqe trupore

Kapsllëk të përhershëm.