Monday, 24/10/2016 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Turqi: Fiton kryetarja e parë me shami nga AKP


Turqi: Fiton kryetarja e parë me shami nga AKP


femer me shami

Kryetari i partisë AK, Mustafa Ulvi Bezirci ka thënë se Fatma Toru fitoi zgjedhjet komunale 2014 në komunën Meram të Konias.

Ajo bëhet kryetarja e parë me shami, sipas rezultateve fillestare të njoftuara nga Bezirci në një deklaratë.

Toru ka lindur në vitin 1972 në Konia dhe u diplomua nga Departamenti i Inxhinierisë në Universitetin Selcuk. Ajo ka punuar si shefe e Transformimit të projektit urban “Caybasi” në komunën e Meram. Fatma Toru është e martuar dhe ka 2 fëmijë.

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Vazhdon zgjerimi i Qabes, ku do të falen njëkohësisht 1.5 milion vetë

Categories

Archives