Saturday, 16/12/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Trupi prodhon aspirinë ?

Trupi prodhon aspirinë ?

pemet

Trupi prodhon aspirine

Konsumimi i pemeve dhe i perimeve mund t’i ndihmoje trupit te njeriut per ta krijuar aspirinen e vet. Nje hulumtim ka treguar qe trupi yne nga acidet e pemeve dhe perimeve krijon acidin salicik, komponent kyç i cili aspirines i jep vetite antiinflamatore(kunder ndezjeve) kunder dhembjeve.

Categories

Archives