Monday, 21/1/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Tre (njerëzve) nuk iu kthehet duaja (lutja) e tyreTre (njerëzve) nuk iu kthehet duaja (lutja) e tyre

Profeti Muhammed thotë:

“Tre (njerëzve) nuk iu kthehet duaja (lutja) e tyre :
1. Udhëheqësit të drejtë
2. Agjëruesit, derisa të bëjë iftar dhe
3. Personit që i është bërë padrejtësi (zullum).