Monday, 23/1/2017 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
Tirana
0C

Tre gjëra me rëndësi…!?


Tre gjëra me rëndësi…!?


3 gjera me rendesi

Tre gjëra me rëndësi…!?

1.Lidhja e fortë me Allahun [xh.sh],adhurimi i Tij dhe respektimi i fjalës së Tij. Kjo është çështja më madhore e besimit islam.

2.Mbyllja e dosjes të kaluarës,me të gjiëtha trishtimet dhe problemet që ngërthen ajo dhe fillimi i një jete të re me ditë të reja.

3.Lënia e të ardhmes së largët dhe mosthellimi në gjërat që do vijnë.Të gjitha profecitë,pritjet,frikat për të ardhmen duhet harruar dhe duhet jetuar në kufijtë e ditës./mjeksiaislame/

Pershtati: Hidr Zenelaj.

image_pdf
Një shkrim tjetër i dobishëm  Lutja e besimtarit për vëllanë e tij musliman në mospraninë e tij
Tags:

Categories

Archives