Sunday, 18/11/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Trajneri kombëtares shkoj në kish për tu luturTrajneri kombëtares shkoj në kish për tu lutur

xhamia kisha
Trajneri kombëtares shkoj në kish për tu lutur – asnjë myslimani nuk i pengoj
ndërsa pse lojtarët shkuan për të falur namazin – islamofobat pesh i çoj.
Nëse një lojtar krishter kryqëzohet dhe bën gjeste të ndryshme – llogariter pjesë gëzimi
por kur vllau Mërgimi ra në sexhde – atë e llogaritën arabizim, prapambeturi, por edhe shenj nënçmimi.
Nuk gjeta hoxhë që tha duhet të gjithë krishterët shqiptar të vriten
Por gjeta priftërinj që thanë: myslimanët shqiptar nga shkau duhen si qenj në fyt të priten.
Nuk gjeta asnjë prift që për të keq folën apo në burg i vendosën
ndërsa për hoxhallarë mbajnë emisione, pa faj i akuzuan dhe në fund i burgosën.
Islamofoba, së bashku me pushtetarët tuaj mund të plasni, nuk çajm kokën fare,
por mos na tregoni neve myslimanve çka është drejtësia, edukata, kombi, e as toleranca fetare.

|hoxhë Senad Ramadani|