Segunda-feira, 27/5/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Të mirat e përdorimit të misvakutTë mirat e përdorimit të misvakut

miswak_3
Të mirat e përdorimit të misvakut

– Era e mirë e gojës
– Në çdo kohë dhe çdokund në përdorim
– Bëhet mineralizimi i dhëmbëve
– Masazhë e mishit të dhëmbëve
– Nuk ju nevojitet pastë e dhëmbëve pasi ajo i ka të gjitha vetitë e një paste
– Arrihet higjiena natyrale kahë pas kohe
– Parandalon formimin e pllakës dentare dhe gurëve, të cilët janë faktorët kryesorë në krijimin e problemeve të mishit të dhëmbëve dhe kariesit (prishja e dhëmbëve)

(Visited 8 times, 1 visits today)
Top