Sunday, 22/7/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Të larguarit nga shoqëria e keqeTë larguarit nga shoqëria e keqe

kerkova nje shok

Të larguarit nga shoqëria e keqe

Kujdes nga shoqëria e keqe sepse ta prish fenë, t’i fshehë të metat e tua, ta zbukuron të keqen dhe ta shëmton të mirën, të tërheq drejt veseve të këqija dhe të largon nga mirësia, derisa të hedhë në mëkatet e mëdha.

Categories

Archives