Sunday, 18/11/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

TE DISPONOHEMI PAK…TE DISPONOHEMI PAK…

TE DISPONOHEMI PAK…

Dy misioner te krishtere,Dejvid dhe Majkel e kishin humbur rrugen ne shkretire.Nga uria dhe etja e madhe ishin buze vdekjes,kur per nje moment e shohin larg nje minare te nje xhamie.Dejvidi i thote Majklit:” Do te behemi kinse jemi musliman,se perndryshe keta nuk na japin uje dhe ushqim e ne do te vdesim!Emri im do te jete Ahmed,ti si do te quhesh?” Majkli refuzon me e ndrru emrin.
Kur arriten te xhamia,imami xhamis i pyeti se si quheshin.
Dejvidi:” Emri im eshte Ahmed.”
Majkel:” Emri im eshte Majkel!”
Imami i drejtohet xhematit dhe u thote:” Sjellni uje dhe ushqim per Majklin.”
Ndersa Dejvidit i tha:” Vella Ahmed,Per hajr te qofte Ramazani!”