Segunda-feira, 25/3/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Tash është koha ( Xhuma)Tash është koha ( Xhuma)

lutje

Tash është koha ( Xhuma)

Muhamedi alejhi selam thotë: “Në ditën e xhuma është një çast, nuk ndodhë që myslimani ta qëllojë atë dhe t’i lutet Allahut për ndonjë mirësi, veçse Allahu do t’ia dhurojë atë.”

Shejh Abdulaziz Tarifi thotë: Mendimi më i saktë është se ajo kohë është para perëndimit të diellit.

Ky është edhe mendimi i: ibën Abasit, ebu Hurejres, Ataut dhe Tavusit. Allahu i mëshiroftë.

(Visited 1 times, 1 visits today)