Friday, 18/1/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mjeksia Islame

Mburoja e muslimanit

 • Duaja profetike per te semurin
  Duaja profetike per te semurin

  Duaja profetike per te semurin BBISMIL-LAHI, BBISMIL-LAHI,BBISMIL-LAHIe pastaj të thotë shtatë herë: EUDHU BI IZZETIL-LAHI VE KUDRETIHI MIN SHERR-RRI MA EXHIDU VE UHADHIR (Kërkoj mbrojtje me fuqinë e All-llahut dhe mundësinë e Tij nga e keqja që më ka goditur dhe që i frikohem). (Transmeton Muslimi)

 • Cfare do sëmundje që ke, lute Allahu me këtë lutje ( kancer,aids,tumor,mësysh,hased,sihr, etj )
  Cfare do sëmundje që ke, lute Allahu me këtë lutje ( kancer,aids,tumor,mësysh,hased,sihr, etj )

  Cfare do sëmundje që ke, lute Allahu me këtë lutje ( kancer,aids,tumor,mësysh,hased,sihr, etj ) “Es-elu Allahe el Adhim, rabbel-arshi el adhim en jeshfijni.” “I lutem Allahut të Madhërishëm, Zotit të Arshit (Fronit) madhështor, të më shërojë!” (E përsërit shpesh). Thuaje kete lutje me dhjetera here ose me qindra here me perkushtim ,zemer e bindje dhe…

 • Çfarë të bësh nëse frikësohesh në gjumë?
  Çfarë të bësh nëse frikësohesh në gjumë?

  Çfarë të bësh nëse frikësohesh në gjumë? Erdhi një burrë tek Profeti - lavdërimi dhe paqja e Allahut qofshin mbi të - dhe iu ankua për disa gjëra të tmerrshme që i shikonte në ëndërr, dhe ai i tha: Kur të shkosh në shtratin tënd thuaj: 'Eudhu bi kelimatil lahit taammeh, min ghadabihi ue ikabih,…

Rukje

Shendeti

Pse duhet të hash një avokado në ditë?
Pse duhet të hash një avokado në ditë?

Indianët Mayan kanë thënë: "Aty ku rriten avokadot, uria dhe kequshqyeshmëria nuk ka shokë." *Mbroj sytë e tu me lutein Avokadot ju sigurojnë sasinë e duhur të luteines duke mbrojtur sytë tuaj nga degjenerimi i lidhur me moshën. *Acidi Oleik për zemër të shëndoshë Acidi Oleik përmireson sistemin tuaj kardio-vaskular dhe Vitamina B6 , Acidi…

Me Shume

Sëmundjet

 • Për shërimin e pagjumësisë [insomnisë]
  Për shërimin e pagjumësisë [insomnisë]

  Për shërimin e pagjumësisë [insomnisë] Për shërimin e pagjumësisë [insomnisë]: “Gotës me qumësht të ëmbëlsuar me mjaltë i shtohet një lugë e kokrrës së zezë dhe pihet.” El Buhariu thotë se fara e zezë është e nxehtë dhe e thatë në shkallën e tretë. Ebu Hurejre r.a. transmeton hadithin e mirënjohur në të cilin Pejgamberi,…

 • Cka të përdorim për tu mbrojtur nga sëmundje të ndryshme ?
  Cka të përdorim për tu mbrojtur nga sëmundje të ndryshme ?

      Cka të përdorim për tu mbrojtur nga sëmundje të ndryshme ? Për tu mbrojtur nga semundje te ndryshme Pesëmbëdhjetë minuta para mëngjesit dhe darkës, merret një lugë e vogël e farës së zezë dhe hidhet në një gotë të mbushur përgjysmë me ujë të vakët dhe më pas hidhet një lugë e madhe…

 • Ilaç natyral kundër anemisë
  Ilaç natyral kundër anemisë

  Ilaç natyral kundër anemisë Të përgatitet një masë prej gjysmë kilogrami mjaltë dhe gjysmë kilogrami arra të bluara dhe lëng nga një limon. Të përzihet gjithçka mirë dhe tri herë në ditë ta hani nga një lugë.